اخبار فوری
- 1403/12/23 نظارت دقیق بر نظام سلامت گیلان در ایام نوروز تشدید شود
- 1403/12/23 آمادگی کامل نظام سلامت گیلان برای اجرای طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۴
- 1403/12/22 برگزاری چهارمین جلسه کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم در سال ۱۴۰۳
- 1403/12/22 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مرکز آموزشی درمانی پورسینا رشت
از بهداشت و درمان تا فناوری اطلاعات؛
حضور معاونین بهداشت و درمان و مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بیمارستان شهید دکتر بهشتی بندرانزلی
جلسهی هماندیشی معاونین بهداشت و درمان و بازدید مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بیمارستان شهید دکتر بهشتی بندرانزلی برگزار و به انجام رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)؛ دکتر سیّد محمود رضوانی- معاون بهداشتی، دکتر عقیل قلیپور- معاون درمان و مهندس شادی موید رضایی- مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان به منظور بررسی و رسیدگی به مسائل مربوط به حوزههای بهداشت، درمان و فناوری اطلاعات در بیمارستان شهید دکتر بهشتی بندرانزلی حضور بهم رساندند.
در جلسهی هماندیشی که با حضور دکتر رضوانی، دکتر قلیپور به همراهی دکتر مرتضی فلاح کرکان- رئیس بیمارستان در دفتر ریاست این مرکز برگزار شد به بررسی و نیازسنجی زیرساختهای درمانی بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی به ویژه بال جدید این مرکز درمانی که در دست ساخت است، پرداخته شد.
مهندس موید رضایی- مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در بازدید خود به بررسی وضعیت زیر ساخت بخشهای مختلف بیمارستان شامل رکها، سوئیچها و شبکه پرداخته و با حضور در بال جدید بیمارستان، ساختار شبکه، سخت افزارها، نرم افزار HIS، کنسول آنتی ویروس و سرور پکس و بستر ارتباطی مرکز غربالگری سرطان این مرکز را از نظر دارا بودن ظرفیتهای لازم جهت راهاندازی بال جدید را نیز بررسی کرده و در جلسهای با حضور دکتر فلاح کرکان و تیم آمار و فناوری اطلاعات بیمارستان در این خصوص به بحث و تبادل نظر پرداختند.
نظر دهید